perjantai 4. huhtikuuta 2014

SILMÄNILOA


Pienistä jutuista syntyy kokonaisuus. 
Nämä valokatkaisijat ja pistorasiat
ovat kyllä ilo silmälle - tykkään! 





4 kommenttia:

  1. Ihania ovat molemmat kokonaisuudet. Nyt, kun meille vihdoin löytyi oma talo, aion pitää huolta siitä, että vanhat pistorasiat ja valokatkaisimet säästetään.

    VastaaPoista
  2. Meillä vanhat katkaisijat ja pistorasiat oli joskus vaihdettu uusiin - eivät sopineet talon tyyliin lainkaan. Remonttia tehdessä sitten piti miettiä että metsästetäänkö tilalle vanhoja vai hommataanko uudet. Päädyttiin noihin uusiin vanhannäköisiin, kun joku sanoi, että mikäli remontoidessa vaihdetaan sellaiset vanhat maadoittamattomat niin vakuutukset ei korvaa jos tapahtuu joku sähkövahinko. Tiedä tuota oliko totta vai tarua, mutta tykkään noistakin kyllä kovasti.

    VastaaPoista
  3. Keltanokka olen näissä jutuissa, vissiin pitääkin ne tosiaankin vaihtaa, kun sähkö vaihdetaan yhdestä vaiheesta kolmeen. Saako kysyä, mistä nuo ovat ja olivatko paljon kalliimpia kuin "nykymallit"?

    VastaaPoista
  4. Kirsikka nämä kyseiset rasiat on ostettu Metsänkylän navetan verkkokaupasta, sieltä uudelta puolelta - domus classica taisi olla nimeltään se paikka. Olivat kyllä arvokkaammat kuin nykyversiot, mutta ah - niiiiin paljon kivemman näköiset.

    VastaaPoista