maanantai 17. maaliskuuta 2014

VIELÄ VÄHÄN KEITTIÖSTÄ


 Kauan seilanneet kirppiksiltä ajansaatossa ostetut tavarat ovat vihdoinkin löytäneet
paikkansa. Keittiö on oiva paikka kaikenlaiselle pikkutilpehöörille. Tykkään siitä,
että tavaroita ei välttämättä käytetä juuri niiden oikeaan käyttötarkoitukseen, vaan
kaikelle löytyy oikea tarkoitus milloin mistäkin. Täällä tavarat seilaa ees taas, ans
kattoo kuin kauan Mallasjuomakori saa palvella sytyketelineenä. Kesän tullessa
se varmaankin siirtyy taas toisiin tehtäviin, mutta tönöttäkööt nyt tuossa paremman
paperinsäilytyspaikan puutteessa.













4 kommenttia:

  1. Kivaa, kun olet palannut. Aivan ihana keittiö ja pidän noista esineistä, joilla on uusi käyttötarkoitus. Meillä Mallasjuomakorit on tylsästä pakastimen päällä ja niihin laitetaan tyhjät juomatölkit, niitä menee ihan hyvin koriin, kun laittaa kaksi päällekäin. Olen kyllä kaavaillut niille uusiokäyttöä, mutta vielä ahaa-elämystä ei ole syntynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikka! Mulla kyllä usein käy just niin, että joku kirppiksellä ihanaksi todettu juttu ei heti löydäkkään paikkaansa mistään ja se saattaa seilailla pitkään ilman mitään järkevää käyttöä. Tuo Mallasjuomakori on ollut just sellainen :) Tuossa käytössä tykkään siitä kovin, sytykepaperit ja mainoslehtiset pysyy järjestyksessä eikä niitä sen kummemmin tarvitse piilotella mihinkään.

      Poista
  2. Kiva, että Keltainen Kämppä päivittyy taas. Hauskoja oivaltavia yksityiskohtia, erityisesti tuo koeputkikukkamaljakko on ihan nerokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enne, josko vihdoinkin olis energiavarastot sen verran täynnä, että tämä ei olisi taas vaan pyrähdys - kevätaurinko kyllä voimistuttaa hurjasti! Ja kiitos, yksityiskohdat on kyllä ne kodin suola, tykkään minäkin :)

      Poista